Hvordan kan kreativitet og synlighed skabe udvikling og trivsel?

Lise Vestergaard inviterer virksomheder ind til et anderledes og involverende foredrag, hvor leg og kreative processer bruges til at udvikle medarbejdernes og virksomhedens potentiale. Ved at inddrage kreativitet og visuelle teknikker som et bærende element slippes selvkontrollen, og der skabes plads til autenticitet, udvikling og skabertrang – drivkraften i ethvert menneske. Foredraget er et praktisk og inspirerende redskab til at konkretisere drømme og visioner i netop jeres virksomhed. Alle deltagere involveres og er selv med til at skabe idéer til at udvikle jeres potentiale og skabe større trivsel i virksomheden.

Har du lyst til at lege med, så ring på 22 45 6003 eller skriv til art@picturing-life.dk.

 

Virksomheder har udtalt

"Vi kan give Lise de varmeste anbefalinger, der med hendes sans for det lidt anderledes, engagement og fokus formår at skubbe til udviklingen".
Karsten Bech, Projektleder på D2i og Kim Aagaard Holm, Designkonsulent på D2i, Designskolen Kolding

"Det har været en inspirerende oplevelse at møde Lise. Hun hjalp os med at afklare, hvilken vej vi skulle gå og stillede nogle provokerende spørgsmål".
Lui Jensen, Director, First Hotel Kolding

 


 

Udover at PICTURING LIFE udarbejder kunst til virksomheder ud fra interviews og en uddybende dialog omkring ønsker og behov, så tilbydes også workshops.

 

Billedrig Workshop

PICTURING LIFE tilbyder teambuilding og ledelsesudvikling til virksomheder af alle typer og størrelser. På disse workshops sætter vi fokus på kreativitet og arbejdsglæde primært ved brug af billeder og dialog-værktøjer. Billeder får os til at konkretisere og specificere, hvad vi mener og åbner samtidig op for vores sanser samt frigør vores kreative ressourcer. Gennem en kreativ proces og en uformel stemning har vi fokus på at styrke samarbejdet og fællesskabet.

Man kan vælge at få udarbejdet et virksomheds-arbejdsglædebillede som resultat af dagen.

Workshops varierer i længde og deltagerantal. Vi skræddersyer processen til jeres konkrete behov.

Kontakt PICTURING LIFE på mail [send e-mail] eller telefon 22 45 6003.